Spatii de depozitare bine organizate intr-o casa sunt sinonimul unui ambient bine amenajat. Un spatiu in permanenta dezordonat ne provoaca stres si o stare de neliniste fara ca noi sa percem in mod constient acest fapt.

Apartamentele sunt prea mici? Acest lucru n-ar trebui sa ne împiedice sa-l amenajam si sa cream spatii de depozitare cat mai ingenioase.

Iata doar cateva sfaturi pe pentru a castiga cat mai mult spatiu pentru depozitare in casa.

  • Amenajati pe verticala: montati etajere de toate modelele si dimensiunile, din podea pana in tavan.
  • Alegeti mobilier retractabil, care este foarte practic. Piesele rabatabile pe perete sau care se pot strange usor pentru a elibera spatiul sunt ideale.
  • Spatiul de sub pat reprezinta o idee de depozitare extrem de eficienta, insa foarte neglijata. Alegeti un pat cat mai inalt. Astfel puteti castiga un spatiu generos din care sa creati mai multe spatii de depozitare mai mici, in cutii. Exista si varianta unor piese de mobilier speciale, care se pot aseza sub pat. Puteti gasi daca doriti si paturi prevazute cu spatiu de depozitare sub saltea.
  • Incastrati rafturi in pereti. Veti face astfel rost de spatiu de depozitare dar si de expunere. In plus, rafturile incastrate in peretii dau un aer modern intregii locuinte. Este un truc la care designerii de amenajari interioare recurg destul de des.

De la concept la implementare, de la consultanta pana la curatenia inainte de predarea lucrarii, noi ne ocupam de tot. Pentru Inova Design, nu exista proiect “prea mic” pentru ca tratam fiecare spatiu ca si cum ar fi al nostru. Va gestionam bugetul astfel incat sa va incadrati in el, pentru ca avem furnizori pentru orice aveti nevoie si lucram  indiferent de stadiul in care se afla proiectul. Vedeti aici cateva dintre proiectele noastre finalizate.