— Inova design —

despre noi

CINE SUNTEM

Cine suntem – Inova Design

Bine ați venit la Inova Design, locul unde creativitatea întâlnește funcționalitatea pentru a transforma spațiile în adevărate opere de artă. Ne străduim să aducem viziunea fiecărui client la realitate, oferind soluții inovatoare și personalizate pentru orice tip de interior, de la rezidențial la comercial.

La Inova Design, punem accent pe unicitate și calitate. Fiecare proiect este abordat cu o atenție deosebită la detalii, asigurându-ne că rezultatul final nu doar îndeplinește, ci depășește așteptările. Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile și dorințele acestora, creând spații care reflectă perfect stilul și personalitatea lor.

Inova design – profesionalitate

De la concept și până la implementare, procesul nostru de design este riguros și bine structurat. Folosim cele mai recente tehnologii și tendințe în domeniul designului interior pentru a oferi soluții moderne și eficiente. Suntem pregătiți să abordăm orice provocare, indiferent de complexitatea proiectului sau de mărimea lui. Ne mândrim cu portofoliul nostru diversificat, care include proiecte realizate pentru apartamente, case, birouri, garsoniere. Fiecare proiect este un nou prilej de a inova și de a depăși limitele convenționalului, oferind clienților noștri spații care să inspire și să încânte.

La Inova Design, suntem dedicați să oferim servicii de design interior de cea mai înaltă calitate. Credem că un spațiu bine gândit poate schimba vieți și poate aduce un plus de valoare și confort. Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați orice spațiu într-un loc de vis. Descoperiți mai multe despre noi și proiectele noastre vizitând secțiunea noastră de proiecte. Contactați-ne astăzi pentru a începe călătoria spre transformarea spațiului dumneavoastră cu Inova Design.

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

Inova Design a avut idea de a folosi cortine vegetale pentru a separa partial spatii.
O idee originala, un design unic si exclusiv! Multumim!

Cristina

Inova Design ideea voastra a fost fantastica! Cortine vegetale, un proiect cu plante naturale de interior care ne fac viata mai vesela si mai sanatoasa in fiecare zi!

Adrian

Ramona de la Inova Design, multumim pentru amenajarea studioului de la Blue Sky Resort Colina Marei Sinaia, in jurul temei de dragoste si lavanda

Sebastian

URMARESTE-NE SI PE SOCIAL MEDIA!

Inova pe FB

Daca ai un profil de Facebook, nu uita sa urmaresti pagina noastra @inovadesignromania!

Follow, Like & Share!

Inova pe Insta

Daca vrei sa fi la curent cu noile tendinte din designul de interior precum si cu ultimele noastre proiecte, te asteptam pe Instagram!

Follow, Like & Share!

Inova pe Pinterest

Daca doresti sa vezi imagini exclusive ale proiectelor realizate de noi, urmareste-ne pagina de Pinterest!

Follow & Like!