Petrecere reusita acasa-sfaturi de design

Petrecere la dvs acasa? Una dintre principalele probleme care apar atunci cand vreti sa organizati o petrecere acasa este cea legata de designul interior, de aranjarea mobilierului si de ambientare.

Ce sa faceti

Cand va pregatiti de petrecere acasa, in primul rand identificati locurile care necesita reparatii sau imbunatatiri.

Mutati mobilierul incat sa eliberati cat mai mult podeaua, pentru a permite tuturor sa se miste in voie.

Evidentiati un obiect mai special printr-o iluminare suplimentara, amplasandu-l langa o suprafata contrastanta.

Fiti cu ochii pe orice detaliu care i-ar putea incomoda pe oaspeti.

Aranjati langa zonele de conversatie masute cu gustari si bauturi, mai ales daca aveti un set de mese in acelasi stil, dar de marimi diferite.

Asigurati-va ca sistemele de iluminat din incapere sunt la aceeasi inaltime si ca vor lumina cu o lumina in aceeasi nuanta.

Fiti pregatiti pentru accidente, cum ar fi patarea unei suprafete. N-ar fi rau sa aveti la indemana un produs de indepartare a petelor.

Impartasiti oaspetilor dumneavoastra regulile casei. Daca preferati ca acestia sa nu fumeze in casa, este bine sa le spuneti din timp.

Ce sa nu faceti

Nu inghesuiti 10 persoane in jurul unei mese de 4 persoane. Incercati sa va procurati o masa mai mare sau organizati un bufet suedez.

Nu va temeti sa schimbati culoarea peretilor cu cateva zile inainte de petrecere. Cu materialele si ustensilele din ziua de azi, s-ar putea dovedi o „intreprindere” nu foarte complicata si un succes la nivel vizual.

Nu incercati sa realizati un anume decor in jurul unui obiect care nu va place, doar pentru a-l masca. Daca va deranjeaza prezenta lui, renuntati la acesta, cel putin pe perioada petrecerii.

Nu va temeti sa va urmati intuitia, chiar daca regulile schitate de echipa Inova Design spun altceva. 🙂

In fond, este vorba despre casa si petrecerea dumneavoastra. Distractie placuta!

Author: Inova

Share This Post On