Folositi pardoseala pentru a crea senzatia de spatiu

Folosirea inteligenta a pardoselei pentru a crea senzatia de spatiu poate fi o solutie eficienta in cazul caselor reduse ca dimensiuni.

Va doriti un interior aerisit, dar si functional? Iata cateva idei pentru a crea senzatia de spatiu doar prin alegerea tipului potrivit de pardoseala.

Alegeti aceeasi culoare de pardoseala pentru toate camerele si astfel veti crea un parcurs continuu dintr-o camera in alta.

Pardoselile lacuite, sau cele cu finisaj lucios sunt o alegere buna pentru spatiile mici, pentru ca reflecta lumina inapoi in camera.

Parchetul in culori fag, cires, paltin, da o nota de caldura si de spatialitate incaperii.

Intr-o camera ingusta, un parchet cu desen liniar, dispus pe latime, o va face sa para mai larga. La fel si parchetul cu sipci dispuse in zigzag, asezat pe diagonala, va da senzatia de largime unei camere inguste.

In cazul unei pardoseli ceramice optati pentru dale de mari dimensiuni. Camera va parea mai mare datorita desenului mai aerisit al rosturilor. Si aici alegeti o plinta de lemn, subtire, care sa nu “manance” din inaltimea peretilor.

Respectand aceste reguli, toti cei care va trec pragul casei vor avea senzatia ca dispuneti de un spatiu mult mai generos decat in realitate.

De la concept la implementare, de la consultanta pana la curatenia inainte de predarea lucrarii, noi ne ocupam de tot. Pentru Inova Design, nu exista proiect “prea mic” pentru ca tratam fiecare spatiu ca si cum ar fi al nostru. Va gestionam bugetul astfel incat sa va incadrati in el, pentru ca avem furnizori pentru orice aveti nevoie si lucram  indiferent de stadiul in care se afla proiectul. Vedeti aici cateva dintre proiectele noastre finalizate.

Author: Inova

Share This Post On