Este vorba despre un apartament într-un bloc din anii ‘60, care a necesitat recondiționare totală: începând de la instalația electrică, cea sanitară, până la refacerea completă a pereților și reconfigurarea unora dintre ei.

Proprietarii, un cuplu tânăr și studios, și-au dorit ca amenajarea să fie una, în primul rând, eficientă. Spațiul nefiind foarte generos, ne-am concentrat pe definirea zonelor de depozitare și a nevoilor pe care cei doi și le-au exprimat.

Una dintre cerințe a fost legată de faptul că își doresc o a doua baie, pentru că apartamentul avea doar un singur grup sanitar. Așadar, una dintre debarale a devenit baie de serviciu. Dar implementarea nu a fost una ușoară, deoarece spațiul respectiv nu se află în apropierea grupului sanitar existent, sau a instalațiilor necesare.  Însă, cum nouă ne plac provocările, am găsit și Soluția

Ar fi trebuit să începem prin a spune că amenajarea a plecat de la analiza feng shui a casei. Și nu a fost nevoie să-i convingem pe proprietari despre importanța acestui demers,  extrem de important spunem noi, pentru că  aveau deja un reper în acest sens. Ei locuiseră anterior într-un apartament amenajat după  principiile feng shui și s-au simțit foarte bine acolo!

La final, noului apartament i-am dat nota 9, dacă ar fi să notăm beneficitatea lui, din punct de vedere energetic/feng shui J

Amenajarea a durat aproximativ 4 luni, din momentul în care am primit cheile și până în momentul în care le-am predat. A fost înainte de Crăciun, cadoul nostru pentru ei! Iar noi ne-am bucurat de oportunitatea de a cunoaște așa oameni faini și le mulțumim!

Dată finalizare 2019

Suprafață 60 mp

Servicii: proiectare, achiziții, execuție, predare la cheie