Stilul englezesc traditional

Stilul englezesc traditional este un stil relaxat, confortabil, o interpretare a designului traditional britanic. Culorile sunt vii si stralucitoare si evoca o gradina, iar texturile puternice ale lemnului, pietrei si fierului leaga interiorul de exterior.

Textilele includ covoare brodate, materiale cu imprimeuri florale si pleduri cu franjuri. Mobilierul este in tonuri ce pornesc de la negru lucios la culoarea pinului. Culori reconfortante, florale. Interioarele cu tenta rustica au culori mai estompate, pe cand paleta stralucitoare si vie poate fi intalnita in mod traditional in mai toate celelalte interioare.

Stilul englezesc traditional are elementele specifice care includ vase de portelan aranjate pe pereti, plante uscate inramate si peisaje in rame de lemn sau aurite patinate. Ca accesorii, in acest stil britanic se prefera fotografii cu rame argintii, sfesnice de cristal, vaze cu flori proaspete, perne cu motive florale brodate, pereti tapetati.

Pentru a realiza o alaturare armonioasa de elemente cromatice, elemente arhitecturale si de design (mobilier, lumini, obiecte decorative etc.), cel mai bine este sa consultati un specialist ce va cristaliza intr-un concept unitar toate aceste informatii si idei si va crea o solutie unitara de amenajare, ce va avea la baza dorintele fiecarui membru al familiei si va tine cont atat de functionalitatea, cat si de estetica locuintei d-voastra.

Stilul englezesc traditional - camera de baie

Stilul englezesc traditional - living room

Sursa: traducere dupa www.hgtv.com

Author: Inova

Share This Post On