Sa ne cunoastem. Noi suntem Inova Design.

Noi suntem echipa Inova Design si vrem sa te cunoastem. Inainte de a-ti propune un proiect, am vrea sa stim pentru cine vom lucra.

Caminul tau este spatiul care iti ofera linistea si relaxarea pe care o cauti la sfarsitul zilei. Fiecare firma are propria imagine, propria viziune si, implicit, propriile nevoi in ceea ce priveste spatiul in care isi desfasoara activitatea.

Iar noi, cei de la Inova Design intelegem perfect acest lucru.

Stim ca iti doresti ca spatiul tau sa fie diferit, sa fie modern, sa fie primitor si sa te reprezinte, fie ca este vorba despre casa ta sau despre firma ta.

Mai stim si ca fiecare proiect este diferit, fiecare client e diferit, fiecare om este diferit!

De aceea te invitam la noi, la o cafea sau un ceai, sa ne cunoastem. La o discutie relaxata vom putea inteleg cateva lucruri unii despre ceilalti. Tu vei putea sa vezi daca suntem genul de oameni carora ai vrea sa le incredintezi proiectul tau. Iar noi vom putea intelege ce gen de colaboarare iti doresti, de ce servicii ai nevoie si daca esti o persoana conservatoare sau dispusa sa experimenteze lucruri noi.  

De abia apoi ne invitam la tine sa vedem spatiul, sa intelegem ce asteptari ai de la acest proiect, daca ai un model la care visezi sau daca astepti de la noi sa ti-l proiectam si sa iti putem amenaja casa la care visezi.

Vrem sa intelegem tipul de afacere pe care il conduci, tipul de clienti care iti calca pragul si sa cunoastem angajatii pentru care amenajezi birourile.

Intr-un cuvant, vrem sa putem intelege, acasa la tine, ce fel de oameni ai in jur, cum te raportezi la ei si ce asteptari ai tu de la acest proiect.

De abia dupa aceea iti spunem ce iti putem oferi, astfel incat sa fim siguri ca propunerea pe care ti-o facem este cea potrivita.

Author: Inova Design

Share This Post On