cover3

Food design este un foarte nou concept de arta care are probabil cea mai scurta existenta.
Sigur ti-ar placea sa servesti fiecare masa intr-un living decorat cu mult simt artistic. Insa, ce parere ai despre a manca propriile decoratiuni? A face arta din asezarea mesei si mai ales a mancarii de pe ea iti va garanta succesul oricarei cine sau petreceri.

Nu este greu sa fii propriul food designer al cinei tale. Tot ce iti trebuie in plus fata de o masa normala este putina imaginatie si talent.

  • Mancarea poate lua orice forma, culoare si poveste. Avand in vedere infinitatea de teme pe care le poti aborda, te sfatuim ca intai sa stii sigur ce vrei sa creezi si doar apoi sa treci la actiune.
  • Tine cont dedesignul casei tale. O cina reprezentand peisaje exotice, palmieri si verdeata luxurianta etc. s-ar potrivi ca nuca-n perete intr-un living decorat in stil rustic.
  • Nu pierde din vedere invitatii si tipul petrecerii. Oricat de mult ti-ar placea felurile copioase romanesti, nu vei reusi sa faci impresie buna in fata unor invitati vegetarieni, spre exemplu.
  • Nu te lasa prada formelor si culorilor si nu risca sa schimbi reteta, doar pentru ca niste bomboane mici si albe ar reprezenta exact fulgii de nea pe care-i vrei peste friptura de porc.

Nu-ti mai ramane decat sa te pui pe creat figurine, scene, personaje si forme cat mai atragatoare si delicioase.