De ce un designer de interior profesionist?

Designer de interior profesionist este denumirea celui care detine cheia ducerii la bun sfarsit a proiectului (re)amenajarii casei dvs.

Pentru ca, in ultimii ani, se raspandeste si in Romania notiunea de management de proiect, care presupune a incredinta designerului cheia casei “la rosu”, in scopul finalizarii, iata de ce a devenit designerul personajul-cheie!

Pentru ca, in afara cunostintelor legate de produse, materiale si finisaje, un designer de interior profesionist are experienta necesara pentru a sustine managementul proiectului tau, intocmindu-i un plan, un program de derulare si urmarind executia.

Pentru ca un designer cunoaste si colaboreaza cu mai multi vanzatori, contractori si alti furnizori de servicii, desemnand si coordonand intreaga echipa de design.

Pentru ca, in plus designerul iti ofera specificatiile si serviciile de procurare a materialelor, mobilierului, accesoriilor si obiectelor de decor, economisind bani si timp pentru tine.

Pentru ca beneficiezi de serviciile unui profesionist cu experienta, care rezolva problemele, te ajuta sa eviti greseli costisitoare si, cel mai important, creeaza un ambient atractiv si potrivit pentru a intampina nevoile tale de viata.

Ce astepti de la o firma de design interior?
• sa-ti aduca o noua viziune asupra spatiului si modul de realizare concreta a proiectului
• sa te cunoasca si sa aprofundeze personalitatea persoanelor care vor locui in spatiul respectiv.
• sa propuna o oferta de pret rezultata in urma definirii temei proiectului si eventual a bugetului, sa gaseasca mijloace de reducere a costurilor;
• sa semneze un contract inainte de a incepe lucrul.

Toate aceste calitati le gasiti la membri echipei Inova Design.

Author: Inova

Share This Post On