Decorarea apartamentelor – reguli si scopuri precise

Dupa cum stim cu totii, apartamentele sunt in general spatii restranse, in care principalele scopuri ale amenajarii sunt folosirea rationala a spatiului si dezvoltarea unui design integrator.

Prima si cea mai importanta regula in decorarea apartamentelor este aceea ca, daca spatios nu este generos, atunci trebuie creata aceasta senzatie. Camerele mici nu trebuie aglomerate cu mobilier, ci trebuie gasite solutii optime de depozitare si decorare.

Iar echipa Inova Design are experienta dovedita, stie si aplica acest principiu in toate proiectele pe care le dezvolta.

Livingul

Este camera in care primim oaspetii, dar el poate juca si rolul camerei de zi. Este un spatiu comun al casei si, asa cum am spus, apartine intregii familii nu este un „de expozitie”, in care musafirii intra sa admire decorul. Datorita destinatiei sale, aceasta camera poate fi cea mai spectaculoasa din intreg apartamentul.

Dormitorul matrimonial

Este un spatiu intim, nu trebuie aglomerat cu prea multe obiecte. Piesa principala a acestei camere este patul, care trebuie sa fie confortabil, si care poate avea o tablie tratata intr-o maniera decorativa si originala. De regula, din cauza spatiului locuibil mic, in dormitor se gaseste si dressingul, care poate distruge vizual incaperea datorita monotoniei usilor sau poate impresiona prin inedita alegere a materialelor si combinatiilor motivelor decorative.

Camera copilului

Acest spatiu trebuie sa fie, de regula, foarte vesel si incitant, proiectat special si in functie de varsta copilului: cu multe spatii de depozitare si cu un decor care sa reflecte si dorintele micutului.

Holul

Nu trebuie tratat ca un simplu spatiu de trecere, ci trebuie integrat in designul camerelor pe care le uneste.

Baia

Chiar daca dispune de un spatiu mic, baia poate fi amenajata intr-un mod practic si estetic.

Bucatarie

Iar pentru bucatarie, cele mai indicate sunt piesele de mobilier facute la comanda, care sa corespunda perfect dimensiunilor existente, precum si pardoselile calde si decorurile inedite.

De la concept la implementare, de la consultanta pana la curatenia inainte de predarea lucrarii, noi ne ocupam de tot. Pentru Inova Design, nu exista proiect “prea mic” pentru ca tratam fiecare spatiu ca si cum ar fi al nostru. Va gestionam bugetul astfel incat sa va incadrati in el, pentru ca avem furnizori pentru orice aveti nevoie si lucram  indiferent de stadiul in care se afla proiectul. Vedeti aici cateva dintre proiectele noastre finalizate.

apartamnet

apart-lat-maibun

living

Pentru o amenajare reusita, sfatul nostru este sa apelati la profesionisti, care vor sti, sa gaseasca impreuna cu dumneavoastra cele mai bune solutii care transforma un apartament de bloc intr-un spatiu confortabil si original. Echipa Inova Design este gata oricand sa va puna la dispozitie expertiza si priceperea in decorarea apartamentelor!

Author: Inova

Share This Post On