Nicoleta este o persoană dragă nouă , proprietară  a unui apartament cu o suprafață de 52 mp, dintr-un complex rezidențial: un open space ce integrează zona de bucătărie și living , un dormitor, baie și hol.

Finisajele cu care a fost cumpărat apartamentul , neutre și cu tonuri de gri, contrastau cu ideea pe care clienta și-o dorea, aceea de a imprima casei o atmosferă caldă, cozy.

Finisajele de bază le-am păstrat, cu anumite excepții – de exemplu placarea căzii de la baie  cu ceramică, (cada era prevăzută cu o mască). Am renunțat complet la lavoarul din dotarea inițială și am creionat un corp de mobilier, cu un lavoar nou. Baia , destul de generoasă, ne-a permis să integrăm în interiorul unui dulap mașina de spălat rufe și uscătorul de rufe. Iar dulapul l-am placat cu oglinzi, pentru a-I mai risipi din volumul mare.

Una dintre dorințele proprietarei a fost legată de plante- cât mai multe plante. Drept care, le-am pus până și în baie J

Amenajare a durat aproximativ două luni, din momentul în care am primit cheile și până în momentul în care le-am predat.

Dată finalizare 2020

Servicii: proiectare, achiziții, execuție, predare la cheie